Cel mai tânăr primar, în mall cu "naşul". Îşi caută costum de mire?

Sursa foto facebook

Anul acesta a fost unul al schimbărilor pentru Paul Ştir. A fost ales cel mai tânăr primar din ţară, în comuna Căianu Mic. Apoi s-a botezat în biserica din Ciceu Poieni, satul natal, în acelaşi timp cu sora lui Paula, la baptişti.
Se pare că domnului primar toate îi merg din plin, afişând pe un site de socializare faptul că este într-o relaţie cu Tabita Moldovan. O frumoasă absolventă a Colegiului National "Petru Rares" Beclean, de loc din Dobric, după nume din aceeaşi confesiune religioasă cu Paul.
Zilele trecute primarul din Căian a fost în mall la Cluj cu primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, cel a cărui purtător de cuvânt a fost mandatul trecut, şi care la fel ca Paul, după ce a ieşit primar în primul mandat a trecut la altă confesiune religioasă. Domnul Sorin, care este un model pentru Paul, îi va fi probabil naş, atunci când va hotărî să renunţe la burlăcie. Noi ne întrebăm ce au căutat cei doi în mall, se uitau cumva după costume de mire? Vom trăi şi vom vedea. Până la nunta lui Paul Ştir oficiază cu drag căsătoriile altora. Cea mai recentă: EL - 53 ani , EA - 43 ani "demonstrând că iubirea nu are limita de vârstă ".

Comentarii

07/10/12 21:50
Gelu Sima

Interesant, eu Nu am primit invitatie...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5