Răsunetul a inspirat CanCan:Cel mai tânăr primar din ţară şi-a atins "obiectivul" pentru care a candidat: şi-a găsit iubită! De dragul ei a trecut la baptişti!

Funcţia i-a adus succes la femei primarului localităţii Căianu Mic din Bistriţa. De curând, Paul Ştir a cucerit o şatenă focoasă, de unde până să fie ales nu avea pe nimeni.

Paul Ştir, în vârstă de 23 de ani, primarul localităţii Căianu Mic din judeţul Bistriţa-Năsăud şi-a făcut iubită dintr-un sat pe care îl păstoreşte.
Primarul îşi afişează cu mândrie pe Facebook relaţia cu Tabita Moldovan, absolventă a Colegiului Naţional "Petru Rareş" Beclean.

Dragostea este atât de mare încât tânărul s-a botezat la baptişti, confesiune religioasă din care face parte şatena. Apropiaţii lor spun că au planuri mari. Recent Paul Ştir a fost la Cluj cu un prieten bun şi a colindat magazinele în căutarea unui costum nou, posibil de mire. Mai în glumă, mai în serios, el declara înainte de alegerile locale că unul din scopurile pentru care candidează este să-şi găsească iubită.

Sursa: http://www.cancan.ro/

Comentarii

15/01/13 09:39
mary

Scuze...dar subiectul acesta chiar are iz de CAN-CAN. Paul Stir provine dintr-o familie de baptisti.Bunicii din ambele parti sunt sau pentru cei plecati dintre noi au fost baptisti,bunicul din partea mamei este sa zicem lider de biserica,fratele mamei lui este pastor cu Doctorat in teologie ...asa ca ...de la ce s-a abatut Paul?????? Cat despre frumoasa lui iubita,Tabita... ea este din Dobric si tot omul stie ca la Dobric nu intalnesti decat ortodocsi si penticostali... Asadar,documentativa si apoi dati frau liber condeiului... Pana una alta,FELICITARI Paul pentru reusita pe toate planurile!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5