Pasarela blestemată ! La doar 20 de ani, Robert şi-a găsit sfârşitul în acelaşi loc ca tânărul inginer Andrei Pintican şi jandarmul Ioan Bortaș. Mesaj cutremurător de la iubită !

Stâlpul cu moartea de la pasarelă a făcut o nouă victimă ! Veste tragică a ajuns ca un fulger peste familia şi iubita lui Robert. După ce jandarmul Ioan Bortaș şi-a găsit sfârşitul în acelaşi loc ca tânărul inginer Andrei Pintican, a treia victimă este trecută în acelaşi loc.

Robert avea 20 de ani, era din Bistrita, iar poliţia spune că in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiul Bistrița, situata sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului si a colizionat frontal un stâlp de sustinere a pasarelei. Din accident a rezultat decesul tânărului. La fata locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc accidentul rutier.
Robert a lucrat la mai multe cafenele, iar acum era supraveghetor la o sală de jocuri. Avea un VW Golf cu numărul BN 20 ROB, şi se pare că a condus cu peste 100 pe oră când s-a izbit de stâlp.
Iubita lui, Cătălina, a transmis un mesaj emoţionant : "Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea mea ! Sper ca sufletul tău să ajungă acolo unde este multă fericire, căldură și unde nu există un strop de suferință... Te iubesc enorm ! Adio iubirea mea.. !".
Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei să îi dea mângăiere !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5