Stâlpul cu moartea de la pasarelă ! Veste tragică de Paşti în rândul poliţiştilor şi jandarmilor. La 56 de ani, colegul Ioan Bortaș şi-a găsit sfârşitul în acelaşi loc ca tânărul inginer Andrei Pintican

În urmă cu mai bine de 5 luni, Andrei Pintican - inginer șef la Service BIAMI AUTO a murit după ce o maşina lui a intrat într-un stâlp al pasarelei de pe strada Sigmirului. Andrei a fost găsit de pompieri la doi metri de BMW, pe carosabil.
A treia zi de Paşte, in jurul orei 22.30, un bărbat de 56 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de deplasare și a intrat in coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei de pe strada Industriei. Exact în acelaşi loc, la același stâlp cu grafitii pe el, într-un loc se pare blestemat.
" Echipajele de pompieri au găsit la locul intervenției o victimă (bărbat în vârstă de 56 de ani), în stop cardio respirator. Aceștia au extras victima în cinci minute, deoarece accidentul a avut loc în apropierea unității de pompieri, și au predat-o echipajului de terapiei intensivă aflat la fața locului. Timp de o ora i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel declarandu-se decesul la fața locului" transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă. Bărbatul, născut pe 14 iulie 1963, se numeşte Ioan Bortaș şi a fost agent în Politia Romana, iar apoi plutonier major la jandarmerie.
Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5