Locul blestemat din Bistriţa ! Un poliţist a murit după ce a intrat cu maşina în același stâlp al pasarelei unde a mai murit un tânăr !

In aceasta seara, in jurul orei 22.30, in municipiul Bistrița a avut loc un accident rutier, in urma căruia o persoana a fost grav rănită. Din primele verificări efectuate de politisti a rezultat faptul ca, un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de deplasare și a intrat in coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei de pe strada Industriei. Polițiștii efectuează cercetarea la fata locului, urmand a fi stabilite cauza și imprejurarile in care a avut loc accidentul.
Update: Bărbatul a murit. Exact în acelaşi loc unde acum 6 luni un tânăr şi-a pierdut viaţa în urma impactului puternic a maşinii cu același stâlp al pasarelei.Se pare că bărbatul se numeşte Ioan Bortaș şi este fost poliţist şi jandarm, ieşit la pensie ca plutonier major.
" Echipajele de pompieri au găsit la locul intervenției o victimă (bărbat în vârstă de 56 de ani), în stop cardio respirator. Aceștia au extras victima în cinci minute, deoarece accidentul a avut loc în apropierea unității de pompieri, și au predat-o echipajului de terapiei intensivă aflat la fața locului. Timp de o ora i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel declarandu-se decesul la fața locului" transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5