La doar 27 de ani, inginerul Andrei Pintican, sfârşit tragic. BMW-ul făcut praf într-un stâlp al pasarelei, șoferul aruncat la doi metri de mașină. Astăzi s-ar fi pronunțat divorțul

Şoferul ce a murit în accident din municipiul Bistriţa, după ce o maşină a intrat într-un stâlp al pasarelei de pe strada Sigmirului este Andrei Pintican era căsătorit și era inginer șef la Service BIAMI AUTO.

Se pare că Andrei a fost găsit de pompieri la doi metri de BMW, pe carosabil. Pe surse am aflat că avea probleme în căsnicie, astăzi fiind pronunțat divorțul, nunta având loc de doar un an în mai 2017. Soţia lui este învăţătoare la Colegiul "Liviu Rebreanu".
"Un tânăr de 27 de ani, din Bistriţa,în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu,a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al pasarelei. În urma impactului, a rezultat decesul acestuia. Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident", a precizat Diana Pintea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistrita-Nasaud.
Varianta provocarii intentionate a accidentului de catre victima nu este exclusa, la fața locului nefiind urme de frânare, dar cercetarile vor conduce la verdictul final.
Zeci de mesaje au apărut pe pagina de socializare a tânărului. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5