Cele doua metode prin care poti achita taxa de pod Fetesti - Cernavoda pe internet

Daca urmeaza sa ajungi pe litoralul Marii Negre, cu siguranta stii ca trebuie sa platesti o taxa in momentul in care traversezi podul peste Dunare de pe Autostrada Soarelui. Ideal este sa achiti taxa de pod Fetesti - Cernavoda in avans, pentru a scapa de griji, iar cel mai rapid si eficient mod in care poti face acest lucru este pe site-ul taxadepod.ro, autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Alegand aceasta metoda de plata, vei achita taxa de pod in doar 2 minute, fara taxe suplimentare si fara sa fie nevoie sa iti faci un cont. Iata in continuare care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Alege metoda optima de plata - cu cardul sau prin transfer bancar (ordin de plata sau cash);

2. Introdu urmatoarele date - detaliile de facutare (persoana fizica / juridica, adresa), detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare, seria de sasiu) si detaliile clientului (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail);

3. Bifeaza casuta "Accept termeni si conditii" si apasa "Plateste".

Mai jos, gasesti detalii despre cele doua metode prin care poti achita taxa de pod Fetesti - Cernavoda pe site-ul taxadepod.ro:

CU CARDUL

Scala Assistance vinde produsele sale, inclusiv taxa de pod, prin intermediul serviciilor de plata online de la PayU. Procesarea platilor online este facuta de PayU, iar emiterea peajului si trimiterea acestuia pe e-mail se vor face numai dupa ce se confirma efectuarea platii de catre procesatorul cardului. In mod normal, confirmarea platii se face in maximum 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Daca ai optat pentru aceasta modalitate de plata a taxei de pod, trebuie sa completezi un formular cu informatiile cardului. Sistemul dezvoltat de Visa si MasterCard, intitulat 3D Secure, ofera tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic. In plus, acest sistem garanteaza ca nicio informatie legata de cardul tau nu este stocata sau transferata pe serverele Scala Assistance sau PayU.

Folosind cardul bancar drept metoda de a plati taxa de pod, comanda ta va fi procesata in cel mai scurt timp. Dupa finalizarea tranzactiei, pe ecran vor fi afisate informatiile relevante pentru comanda, care vor fi transmise si pe e-mail.

PRIN TRANSFER BANCAR

In cazul in care ai decis sa achiti comanda prin transfer bancar, emiterea dovezii ca ai platit taxa de pod se va face numai dupa confirmarea creditarii contului societatii Scala Assistance cu suma transferata. Confirmarea poate fi facuta trimitand copia ordinului de plata prin e-mail sau fax.

In continuare iti reamintim care este valoarea taxei de pod, in functie de tipul autovehiculului condus si de numarul de treceri:

pentru vehicule cu maximum 9 locuri / maximum 3,5 tone: o trecere – 13 Lei, doua treceri – 26 Lei, 20 de treceri – 208 Lei;

pentru vehicule cu 9-23 locuri / intre 3 si 12 tone: o trecere – 47 Lei, doua treceri – 94 Lei, 20 de treceri – 818 Lei;

pentru vehicule cu peste 23 locuri / peste 12 tone si maximum 3 axe: o trecere – 64 Lei, doua treceri – 128 Lei, 20 de treceri – 1.114 Lei;

pentru vehicule cu peste 12 tone si minimum 4 axe: o trecere – 91 Lei, doua treceri – 182 de Lei, 20 de treceri – 1.584 de Lei.

Comentarii

18/06/18 11:32
observator

Plata facuta pe loc su manual, este SFANTA , chiar daca trebuie sa astepti putin la rand ... ! Nu risti nici sa nu fie platita si sa iei amenda, care sa-ti vina acasa prin posta si sa umblii prin instantele de judecata la contestatie ( si care trebuie sa fie judecatoria locului adica la Constanta ... ) si nici sa fi "smecherit " prin aceste "tranzactii online " ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5