Centrul de agrement de la Sângeorz-Băi, pregătit pentru oaspeţi

Centrul de Agrement Sângeorz-Băi este pregătit pentru a primi tinerii în tabăra de vară, prima serie fiind programată începând din data de 23 iunie. De altfel, atunci va debuta Tabăra naţională de arte vizuale, otganizată în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici, Complexul Muzeal Judeţean şi Liceul de Arte Plastice “Corneliu Baba”.

          „Este pentru prima dată când avem aprobate patru tabere naţionale, două tabere naţionale cu plata integrală a Ministerului Educaţiei Naţionale, şi două tabere tematice. Profit de acest prilej ca să mulţumesc Srerviciului Judeţean de Ambulanţă şi Serviciului Judeţean Salvamont, pentru ajutorul deosebit dat anul trecut, la prima ediţie a taberei de vară cu program special, „Prietenii cercetaşilor”. Mulţumesc şi Garnizoanei Bistriţa că a acceptat să s edesfăşoare această tabără sub atenta lor supraveghere. Mulţumesc Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ISU BN pentru că avem şi două tabere tematice, „Prietenii jandarmilor” şi „Prietenii pompierilor””, a explicat, în cadrul Colegiului Prefectural, Constantin Florian, directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud.

          La Sângeorz-Băi, se desfăşoară module de tir (cu antrenorii de la LPS Bistriţa, sevţia de biatlon), de înot aplicativ (salvare din apă), de autoapărare (tehnici de luptă de apărare),  de supravieţuire montană (Salvamont), de prim ajutor şi de instruire militară (pentru cercetaşi).

          Potrivit programărilor anunţate de DJST BN, la Sângeorz-Băi, în taberele fără program special vor ajunge tineri din Călăraşi, Galaţi, Tulcea, Teleorman, preţul fiind de 67lei/zi, sejurul fiind de 6 zile.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5