Tabere de vară pentru tineri organizate la Colibița

sursa Radio Renasterea

Arhiepiscopia Clujului în colaborare cu Asociaţiile Tinerilor Creștini Ortodocşi din Bistriţa, Beclean şi Năsăud organizează în lunile iunie și iulie, două tabere de vară la Colibița în județul Bistrița-Năsăud.

Taberele se desfășoară în perioada 30 iunie - 4 iulie și 27 iulie - 1 august sub moto-ul: „Bucuria de a fi tânăr” și sunt destinate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani.

Potrivit părintelui Tudor Mudure, de la Centrul Misionar de Tineret din Sângeorz-Băi, ca și în celelalte tabere pe care Arhiepiscopia Clujului le organizează tinerii care se înscriu și participă se vor bucura de o atmosferă plăcută, îmbinând utilul cu plăcutul prin participarea la discuții tematice, ateliere practice, activităţile sportive, jocuri de grup și drumeţii.

Taxa de participare este de 230 de lei și sunt disponibile aproximativ 35 de locuri în fiecare tabără. Tinerii care doresc să se înscrie o pot face contactându-i pe reprezentanții Asociațiilor Tinerilor Creștini Ortodocşi de la nivelul protopopiatelor Bistriţa, Beclean şi Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5