Aproximativ 900 de tineri din toată ţara îşi vor petrece vacanţa la Sângeorz Băi

Pentru sezonul 2018, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud are contractate un număr de 10 serii complete, respectiv 90 de tineri / serie, ceea ce reprezintă un număr maxim de 900 tineri, Centrul de Agrement Sângeorz-Băi fiind ocupat la capacitatea maximă, a declarat  directorul executiv Anghel Zăpârţan, în cadrul Colegiului Preefectural.

         Potrivit acestuia, până în prezent s-a derulat prima serie de tabere cu un număr total de 120 tineri  (Tabăra Națională de Arte Vizuale), urmând ca în luna august 2018 să se deruleze Tabăra Națională de Pregătire Militară, organizată în colaborare cu Garnizoana Bistrița, altă tabără  cu tradiție în județul nostru. “Implicarea “Armatei” în organizarea acestei tabere este cu siguranță și explicația succesului acestei acțiuni și cu acest prilej sunt mandatat să adresez mulțumirile noastre instituționale și personale comandantului Garnizoanei Bistrița”, a precizat Anghel Zăpârţan.

         În Centrul de Agrement Sângeorz Băi, cazarea se face în camere cu 2-4 paturi, cu grup sanitar propriu şi tv. Clubul este dotat cu aparatură muzicală. Oferta include o zi de acces gratuit la piscină, la o pensiune din apropiere. De asemenea, sunt organizate activităţi recreative în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică, Poliţie, Salvamont, Jandarmi etc. Costul unei zi de tabără este de 67 lei/persoană, cu cazare şi masă. La grupuri organizate de 10 elevi se oferă gratuitate profesorului însoţitor.

         Au fost igienizate camerele, băile, bucătăria, blocul alimentar și al magaziei  Centrului de Agrement Sângeorz-Băi. De asemenea, au fost modernizate 8 camere (s-au instalat aparate de aer condiționat) și s-au modificat toate camerele (în sensul în care sunt camere cu maxim trei paturi în cameră).  De asemenea, din sezonul trecut, tinerii care-și petrec vacanța la  Centrul de Agrement de la Sângeorz-Băi beneficiază și de un teren  multifuncțional,  cu suprafață sintetică, instalat în proximitatea Centrului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5