Peste 1000 de elevi, tineri și cadre didactice din Diaspora, prin Programul ARC, în tabără la Sângeorz-Băi

Programul de Tabere ,,ARC" 2023 a adus pe meleagurile județului Bistrița-Năsăud peste 1000 de elevi, tineri, cadre didactice din Austria, Croația, Grecia, Spania, Republica Moldova și Ucraina.
Organizat de Departamentul Pentru Românii de Pretutindeni, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Agenția Națională pentru Sport prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, Programul de Tabere ,,ARC" s-a derulat timp de 8 săptămâni la Centrul de Agrement Sângeorz- Băi.
Mulțumim tuturor partenerior pentru sprijinul acordat: Consiliul Județean, Instituția Prefectului, Garnizoana Bistrița, Inspectoratul de Poliție, Complexul Muzeal Județean, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Linia Tradițională Virginia Linul, Primaria Sângeorz-Băi, a transmis Daria Vasilichi, consilier superior tineret la Direcția județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud.
Felicitări tuturor!

Comentarii

05/09/23 11:39
Dorel

Si te pomini ca ... pe banii nostri publici , ai celor care am ramas aici " acasa " si care contribuim la fondul social si de pensii , ca diasporetii nu contribuie cu absolut nimic ... deoarece muncind in strainatate, contribuie la fondurile alora . Romania, nu este altceva, decat o " pepiniera " , unde le asiguram stranilor forta de munca calificata pe banii nostri publici , la care ei nu contribuie cu absolut nimic . Bravo Romania ... ! Traiasca diasporetii !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5