Ciclism, ecologie şi distracţie de Ziua Muncii

de localitatea Muresenii Bargaului, pe valea raului Bistrita, intr-o locatia de vis, la 35 de km de municipiu. Vom pleca vineri 1 mai din Bistrita dimineata de la ora 09.00 din Parcul Municipal, de langa statuia lui George Cosbuc si ne indreptam incet cu 15-20 de km la ora spre Valea Bargaului.

Vom face pauze de hidratare si de energizare la fiecare 5-10 km. Vom avea o masina pentru asistenta tehnica, bagaje si asistenta medicala. Vom ajunge cu bine la Valea Strajii dupa aproximativ 2 - 3 ore de pedalat relaxat. Dupa o mica acomodare vom trece la o campanie de constientizare cu privire la curateniea de langa albiile raurilor si liziera padurilor. Impartim pliante si material de informare, etc. Vom imparti manusi si saci menajeri.

Urmeaza "partea dificila" - distratia: muzica si dans, foc de tabara, jocuri de societate, gustare rece sau calda.

Participantii trebuie sa vina cu biciclete de sosea, echipate corespunzator pentru circulatia pe drumurile publice, un act de identitate si casca - echipament de ciclism pentru toti biciclistii. In bagaj vor avea vesta reflectorizanta si lanterna pentru intoarcere.

Varsta minima este de 14 ani. Reintoarcerea la Bistrita - seara. Optional si pe cont propriu se poate ramane si peste noapte la cort personal.

Tura ciclistica Bistrita-Valea Strajii este recomandata doar persoanelor care sunt antrenate in prealabil sau au facut curse cu bicicleta cel putin cu o zi inainte de aceasta.

Organizatorii evenimentului: viceprimarul Bistritei - Laslo Kiss si Clubul BikeNews Rutieristii. Se asigura o masina de asistenta, o trusa mecanica pentru reparatii si eventuale pene pe drum, o trusa medicala de prim ajutor si apa pentru hidratare.

Sponsori – Bistritanews.ro , Ruralis, Bistritz Bike, Kilometrul albastru.
Inscrieri si informati: [email protected]

Marius Chiuzan.
Tel 0745 428335.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5