CINCI accesorii pe care să le ai în mașina ta în următoarea excursie

Vara începe să își intre cu adevărat în drepturi. Acesta este momentul perfect pentru planificat excursii, ieșiri cu cortul sau stat cu prietenii. Un drum lung cu mașina poate, totuși, deveni incomod, plictisitor, iar canicula de afară nu va ajuta în această situație. Caută accesoriile potrivite pentru a-ți face drumul cu mașina în sine o experiență plăcută! 

Iată 5 accesorii pe care nu ai voie să le uiți acasă în excursiile din vara acestui an:

Trusa de prim-ajutor

O trusă de prim-ajutor nu poate lipsi din mașina ta, în special în cazul în care te duci în natură, departe de orice farmacie non-stop sau într-o țară în care nu cunoști pastilele. Încearcă să pregătești această trusă în funcție de nevoile tale și de locul în care călătorești. De exemplu, dacă vei dori să mergi cu cortul, trebuie să ai în trusa din mașină un spray anti-țânțari. Nu uita acasă pastilele pentru dureri uzuale cum sunt cele de cap sau de stomac.

Încărcător pentru mașină

Pe parcursul drumurilor lungi vei asculta muzica, vei căuta pe GPS drumul cel mai scurt, pasagerii tăi vor face poze sau vor posta pe Instagram, iar telefoanele voastre se vor descărca imediat. Nu uita să iei la tine unul dintre încărcătoarele auto de la Kasemobile.ro. În acest mod vei evita situațiile neprevăzute când nu va mai avea nimeni baterie sau opririle inutile pentru a vă încărca telefoanele

Suport pentru spate

Dacă vei fi șoferul excursiei, trebuie să ai grijă de tine și confortul tău. Condusul pe distanțe lungi poate deveni destul de inconfortabil și cel mai probabil spatele tău va avea de suferit. În cazul în care știi că ai probleme cu spatele, cumpără-ți un suport lombar care să îți mențină corpul într-o poziție sănătoasă.

Coș de gunoi

Un drum lung înseamnă automat tu, mașina și un grup de prieteni. Trebuie să ai cu tine un ghiozdan plin de gustări, apă și suc. Problema vine abia atunci când le termini și nu ai unde pune toate resturile sau ambalajele rămase. Cumpără-ți un coș de gunoi încăpător pentru mașină. Așa vei putea evita situația în care podeaua mașinii tale s-ar transforma într-un coș de gunoi.

Trusă pentru mașină

Dacă tu ca pasager sau șofer ai nevoie de o trusă de prim-ajutor, nu îți trata mașina diferit. Ia cu tine o trusă de rezervă pentru mașină. Sigur nu vei dori să rămâi în pană în mijlocul pustietății sau la miezul nopții. De asemenea, ar fi problematic și să rămâi fără ulei de motor într-o țară străină. Poți cumpăra o trusă deja pregătită sau îți poți face chiar tu una. Nu uita ca această să aibă și triunghiuri reflectorizante pentru a putea fi vizibil de către restul șoferilor și a anunța că ai o problemă.

Așadar, dacă plănuiești un drum lung cu mașina, nu uita că nu poți pleca cu o mașină nepregătită! Caută accesoriile potrivite pentru tine și mașina ta!

Sursa foto: Unsplash.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5