Cinci suspecţi de furt, depistaţi în ultimele zile

La vremuri de criză, hoţia înfloreşte, şi, se pare. Cu cât ne apropiem mau mult de sărbători, tot mai mulţi bistriţeni încearcă să-şi facă rost de bani pe căi mai puţin ortodoxe.

Un tânăr în vârstă de 24 ani, din Lechinţa, este principalul suspect al unei furt din locuinţa unui consătean. Tânărul a …furat în mod repetat, timp de o săptămână, din gospodăria lui T.N. (44 ani), mai multe bunuri în valoare de 2.800 lei. “În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţiei Rurală Beclean a fost identificat suspectul principal pentru comiterea faptei, respectiv Z. A. de 24 ani din Lechinţa, şi au fost recuperate bunuri în valoare de 1000 lei”, se arată în datele furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Alţi patru colegi de breaslă au fost depistaţi de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Năsăud. Este vorba despre M. M. de 36 ani, H. M. de 24 ani, M. I. de 17 ani şi T. I. de 17 ani, toţi din comuna Dumitra, care în perioada august – noiembrie a.c., au pătruns prin efracţie în două imobile în construcţie proprietatea lui F. I. din satul Cepari, de unde au sustras cabluri din cupru de la instalaţia electrică, în valoare totală de 4000 lei. Potrivit IPJ BN, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5