„În ciuda pandemiei, suntem căsătoriți!” Nuntă a Cetățeanului de onoare al județului Bistrița-Năsăud

„În ciuda pandemiei, suntem căsătoriți! Ceremonia a avut loc pe 25 aprilie 2020 în Indianapolis, Indiana. Am făcut acest pas în privat, însă sperăm să putem sărbători împreună în viitorul apropiat. Nunta noastră din România va veni în curând! Cu multă dragoste,
- Gălanii” este mesajul transmis de Raul Gălan la căsătoria cu Sidney Harris. Nunta celor doi a avut loc în SUA, acolo unde Raul Gălan predă la Universitatea Michigan, iar mireasa lucrează tot în cercetare.
Sidney Harris a fost fost prezentă la Bistriţa anul trecut, când Raul Gălan a primit titlul de Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud.
Sidney a venit pentru prima oară în România la sfârștul anului trecut, atunci când Raul Gălan a primit titlul de Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud.
Raul Ionuţ Gălan este asistent universitar la Universitatea Ann Arbor Michigan (SUA). A absolvit CN „Andrei Mureşanu" în 2013, pe parcursul liceului obţinând premiul I la Olimpiada Naţională de Istorie. A urmat cursurile universitare la New York University din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). A lucrat stagiar la Ambasada României în EAU, la Ambasada din Argentina, Parlamentul European, Delegaţia Permanentă a României la NATO, Administraţia Prezidenţială. Din 1 septembrie este asistent universitar la departamentul de sociologie a universităţii din Michigan, participând la elaborarea mai multor lucrări de specialitate.
Urăm tinerei perechi „Casă de piatră!”, cu sănătate şi bucurii!

Comentarii

30/04/20 16:27
Maxim Morariu

Felicitări şi casă de piatră acestor tineri deosebiţi cu care ne mândrim!

30/04/20 20:29
Ileana Rus

Felicitări tinerei familii!
Felicitări Raul! Sunt mândră de tine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5