Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, invitat special la Şieu Odorhei

În cadrul fructuoasei activităţi desfăşurate de Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, condus cu pasiune, profesionalism şi dăruire de către dr. Marius Pop, în calitate de preşedinte, a avut loc, în 18 august 2015, o deosebită şi sensibilă manifestare de suflet şi inimă pentru cei care iubesc şi susţin monarhia în România, la Şieu Odorhei.
La invitaţia specială a prof. Nicolae Zăpârţan, director de şcoală, antrenor emerit de box feminin, fiu al satului, a doi cetăţeni deosebiţi – Roiban Luca, administrator de firmă şi Mircea Deac, din frumoasa comună Şieu Odorhei, s-a desfăşurat o întâlnire de suflet cu membrii Clubului Monarhioştilor Bistriţeni şi cei trei susţinători ai regalităţii în România, la care au participat dr. Marius Pop – preşedinte şi un grup de membri ai clubului.
S-a vorbit, cu prietenie şi sinceritate, despre rolul, importanţa monarhiei în România, între preşedinte şi cei doi noi membri, vizitându-se camerele, cu satisfacţia constatării existenţei tuturor simbolurilor regalităţii în birourile pe care le deţin aceşti doi împătimiţi ai monarhiei.
Au fost atribuite semne ale regalităţii, presă monarhistă, inclusiv ziarul „Răsunetul” cu pagina Clubului Monarhiştilor, şi s-au schimbat impresii şi direcţii de acţiune pentru viitor.
A fost o întâlnire rodnică, demnă, creştină, cu profund spirit românesc, demonstrând încă o dată că Monarhia poate salva România, fiind unica cale viabilă a unei noi renaşteri a poporului român!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5