Clubul Monarhiştilor Bistriţeni – activităţi eficiente şi multiple în 2016, proiecte deosebite în 2017!

În cadrul Adunării Generale a cunoscutului şi consacratului Club al Monarhiştilor Bistriţei, desfăşurată la Casa Argintarului, aflată în custodia Complexului Muzeal B-Nde pe str. Dornei din Bistriţa, în 31 ianuarie a.c., s-a făcut o pertinentă, edificatoare şi lămuritoare analiză a activităţilor desfăşurate în anul 2016 de către acest club, cu precizări, comentarii privind efectul benefic în societate şi pentru societate privind rolul şi importanţa regalităţii pentru România.
În deschiderea evenimentului, preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, dr. Marius Pop, medic stomatolog, omul care se dăruieşte trup şi suflet cauzei nobile a activităţilor desfăşurate de membrii clubului, a făcut o scurtă prezentare, o elocventă şi sensibilă trecere în revistă a celor care s-au implicat în activităţi, organizatorilor acestora, cât şi a colaboratorilor şi partenerilor Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, mulţumindu-le din suflet pentru tot ce fac, pentru cauza nobilă în relaţiile interumane şi a credinţei în Monarhia care va salva România.
Vicepreşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, dr. Tiberiu Podani – medic de familie, a făcut un cuprinzător expozeu privind participarea clubului la diferite momente importante din istoria poporului nostru, inclusiv la nivel naţional, dr. Tiberiu Podani fiind ales în Comitetul Director al Asociaţiei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM).
O prezentare cu lux de amănunte a activităţilor desfăşurate de CMB în 2016 a fost făcută de secretarul clubului, prof. ing. Mihai Fucă, care a prezentat şi bilanţul financiar al clubului pentru anul trecut.
Preşedintele clubului, dr. Marius Pop, a expus câteva din acţiunile importante ce vor avea loc în anul 2017, la care vor fi antrenaţi membrii şi cetăţenii urbei.
Un moment emoţionant, în partea a doua a întâlnirii, a constat în sărbătorirea aniversării vârstei de 91 ani, împlinite de dl. Nicolae Cucoli, fiind cel mai vârstnic membru al clubului, fost deţinut politic, căruia i s-a oferit un tort cu însemne regale şi i s-a urat „La mulţi şi fericiţi ani!”, cântându-i-se „Mulţi ani trăiască!”.
Evenimentul s-a încheiat cu o agapă colegială.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5