Clubul Monarhiştilor Bistriţeni şi-a ales noua conducere

O activitate intensă, de mare spiritualitate românească, s-a desfăşurat în Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, un club cunoscut şi recunoscut în judeţ şi în ţară, prin acţiunile întreprinse în susţinerea monarhiei, care ar salva România şi credibilitatea ei în Europa şi pe mapamond.
În spiritul cel mai autentic al democraţiei adevărate, conform Statutului Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, a avut loc, de curând, şedinţa de alegere a noii conduceri la prestigiosul şi respectatul club. După prezentarea activităţilor desfăşurate şi a unui Plan de activităţi pentru anul 2016, s-a derulat, prin vot deschis, alegerea noii conduceri pentru următoarea perioadă, făcându-se propunerile pentru funcţiile de conducere, discutându-se persoanele propuse, analizându-le activitatea, implicarea în acţiuni şi devotamentul faţă de club şi ideea de monarhie.
În urma elegantelor discuţii s-a votat, cu unanimitate de voturi, noua conducere a Clubului Monarhiştilor Bistriţeni în următoarea componenţă: preşedintele clubului – dr. Marius Pop, cel care a condus destinele clubului cu brio până la actualele alegeri. În funcţiile de vicepreşedinţi ai clubului au fost aleşi dr. Tiberiu Podani şi Nicolae Şerban, vechi şi susţinători, membri ai clubului. Secretar al clubului este ing. Mihai Fucă Tomescu; trezorier al clubului – Radu Sabău, membru în Consiliul de Conducere – Virgil Raţiu, iar Comisia de Cenzori este alcătuită din Rada Buburuz, Viorica Calo şi Ioana Bauer.
Ca un gest de apreciere şi recunoaştere, în slujba monarhiei şi a devotamentului faţă de această formă de guvernământ, au fost aleşi, cu unanimitate de voturi, membrii de onoare ai Clubului Monarhiştilor Bistriţei – Rada Buburuz şi Nicu Cucoli, de 91 ani, din Bistriţa.
Suntem siguri că noua conducere se va ancora în viaţa clubului în următorii ani şi că destinele acestui frumos şi preţios club se află pe mâini bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5