CN Atletism. Numeroase premii pentru sportivii bistriţeni la etapa zonală

În acest sfârşit de săptămână, la Cluj-Napoca a avut loc etapa zonală a Campionatului Naţional de Copii 1,2, şi 3, sportivii bistriţeni având rezultate bune, ce dau speranţe pentru viitor.
Astfel, Larisa Ureche a cucerit locul II la 800 m, în timp ce Annemarie Petruţ a încheiat pe locul IV, ambele sportive de la CSM Bistriţa fiind antrenate de Alina Cucerzan.
La categoria Copii I, Anamaria Cornelia Mocodean a obţinut locul II, în proba de 100 m, în timp ce la categoria Copii II, Emanuela Rus Nedelean a fost pe locul I la 150 m şi 500 m, Lenuţa Constantin – locul II la 500 m, David Filipaş – locul II la 500 m, Antonia Corobean - locul III la 60 m, atelţii fiind pregătiţi de antrenor Emil Rusz.
La aruncări, elevii prof. Daniela Nechifor, de la LPS Bistriţa, au fost pe primele locuri ale podiumului. La categoria Copii II, Anemona Pranastolea a cucerit locul I, la suliţă, iar la categoria Copii I, Adina Rău a fost pe locul II în proba de aruncarea greutăţii, iar la suliţă, Ariana Lungu a obţinut locul III, în timp ce Doris Somay - locul IV, la câţiva „centimetri de podium”. În concurs, au fost şi Alma Pranastolea şi Mădălina Boca la 80 m, ambele antrenate de Daniela Nechifor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]