Colibiţa: Bărbat reţinut după ce a furat bani din bar

La data de 5 ianuarie a.c., în localitatea Colibiţa, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, administratorul unui bar a surprins un bărbat, în timp ce sustrăgea o sumă de bani şi care a fugit după ce l-a ameninţat.
În urma activităţilor intreprinse cu operativitate, poliţiştii au prins în flagrant delict, pe raza localităţii Colibiţa, un bărbat de 49 de ani, din Păstrăveni, judeţul Neamţ, care avea asupra sa suma de bani reclamată ca fiind sustrasă.
În cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 22/23 decembrie 2016, bărbatul ar mai fi sustras bani şi bunuri, în valoare totală de aproximativ 1600 lei, din două magazine, de pe raza localităţilor Livezile, respectiv Bistrița Bîrgăului, fiind surprins de camerele de supraveghere video. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.
Față de bărbatul în cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunerea de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5