Col.(r) Alexandru Tohati, condus pe drumul veşniciei

Lacrimi, durere, regrete eterne şi multă jale sufletească au fost la ceremonia de înmormântare a celui care a fost un om respectat şi iubit, soţ, tată deosebit, un mare patriot, col (r) Alexandru Tohati din Bistriţa, care a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare, în prezenţa întristatei familii, a rudelor, prietenilor, colegilor din armată şi din ziaristică, cunoştinţelor, vecinilor etc.
Slujba de înmormântare a fost oficiată de P.C. paroh Vlaşin Arghir şi PC preot paroh Creţa Dumitru, care au subliniat, în predica rostită, calităţile deosebite, sociabilitatea, umanitatea, respectul şi valoarea umană a celui plecat la veşnicie, col.(r) Alexandru Tohati, un om de o mare nobleţe sufletească, un răzbătător şi un luptător pentru binele familiei şi al societăţii.
Momentul luării de rămas bun a fost de o sensibilitate aparte, fiind enumeraţi toţi cei care i-au fost apropiaţi, fraţi, colegi, cunoştinţe etc., pentru care a avut un deosebit respect şi apreciere.
Garda de onoare de la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa, i-a acordat onorurile militare cuvenite unui brav ofiţer al armatei române, în memoria căruia au fost trase trei salve de pistol-mitralieră, iar sicriul a fost înfăşurat cu Drapelul României.
O zi tristă pentru cei care l-au ştiut ca om deosebit şi ofiţer de nădejde, care a plecat la cetele îngereşti din ceruri, sperând să răspundă permanent „prezent”, să aibă parte de „tiruri” cu suflete blânde şi bune, iar de acolo, din ceruri să ne vegheze şi să se roage pentru familie şi noi.
Vei rămâne veşnic în amintirea noastră bunule col.(r) Alexandru Tohati, iar Dumnezeu să te ocrotească şi să-ţi aşeze sufletul în rândul celor drepţi.

Comentarii

09/10/15 00:15
Silvia Mocanu

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, un OM de OMENIE, nu am cuvinte pentru a-l descrie ca OM, CARACTER, "CATANA" de nota 10!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5