Comisarii de mediu din Bistriţa-Năsăud contribuie cu şapte pachete pentru Camionul de Crăciun în Basarabia

Angajaţii Gărzii Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Bistriţa-Năsăud au achiziţionat, împreună, 7 pachete pentru „Camionul de Crăciun în Basarabia”.

Darurile cumpărate de angajaţii Gărzii de Mediu vor aduce bucurie familiilor de români din Raionul Glodeni, alături de celelalte colectate de la cetățenii generoși din județ și din țară.

„Fiecare cadou conține un bloc de desen, o cutie de creioane colorate, 3 kg de zahăr, 3 kg de făină, un kg de orez, un kg de paste, un litru de ulei, glucoză, două pachete de napolitane și două de biscuiți, șase tablete de ciocolată, o cutie de Nesquik, două flacoane cu gel de duș, o cremă de mâini, două paste de dinți și două periuțe. Valoarea unui cadou este de 144,82 lei.

Acțiunea este organizată de Asociaţia Tăşuleasa Social, care şi-a propus să strângă 2500 de cadouri de Crăciun pentru copiii din Basarabia, Raionul Glodeni, până în data de 17 ianuarie”, se arată în comunicatul Comisariatului Judeţean Bistriţa-Năsăud al Gărzii de Mediu, girat de comisarul şef Gabriel Petraş.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5