( Foto) Prefectul Frenţ şi preşedintele Moldovan, la shopping împreună ! Pentru cine şi ce au cumpărat ?

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud şi Consiliul Judeţean şi-au dat mâna prin şefii acestora pentru a încheia Anul cu o faptă bună, încurajând bistriţenii să îşi facă drum la Selgros Bistrița și să achiziționeze cadouri pentru Camionul de Crăciun care va merge în Basarabia.
"Noi am primit timp de 16 ani, cadouri pentru copiii din județul Bistrița-Năsăud și e momentul să dăruim la rândul nostru, iar azi am fost la Selgros Romania și am cumpărat 10 cadouri care vor merge către copiii din Republica Moldova. Mecanismul e simplu: puteți plăti unul sau mai multe cadouri la Supermarket sau puteți transfera suma de 144,82 lei pentru fiecare cadou, direct în contul Tasuleasa Social, specificând la detaliile transferului "Cadou de Crăciun pentru Basarabia". Până acum, s-au adunat peste 100 de cadouri, dar noi vrem să ducem două camioane. Putem să facem acest lucru doar împreună! Asociația Tășuleasa Social, Cont IBAN: RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX”" declară prefectul județului, Ovidiu Victor Frenţ
"Haideți să demonstrăm că a sosit timpul să dăruim la rândul nostru celor mai puțin norocoși și pe care istoria încă îi ține despărțiți de noi, copiilor din raionul Glodeni (Republica Moldova). Până în 18 ian. puteți face un minim gest de generozitate urmând oricare dintre modalitățile de mai jos.Vă mulțumesc anticipat tuturor celor care arătați că vă pasă și de ceilalți" completează Frenţ.
La rândul lui, preşedintele Emil Radu Moldovan spune: "Astăzi, împreună cu un vechi voluntar Tășuleasa Social, Ovidiu Frenț, am achiziționat fiecare de la Selgros Bistrița câte 10 cadouri destinate campaniei “Camionul de Crăciun în Basarabia”. Bistrițenii sunt oameni buni și vă invit să confirmam din nou acest lucru, prin susținerea campaniei Tăsuleasa Social. Cadourile pregatite special pentru această campanie pot fi achiziționate de la magazinul Selgros Bistrița pentru suma de 144 de lei. Ele vor ajunge în luna ianuarie la copilașii din Raionul Glodeni, Basarabia! Cea mai bună formă de a-ți manifesta bunătatea este bucuria de a dărui".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5