Angajaţii unei instituţii bistriţene, cele mai multe cadouri pentru campania Camionul de Crăciun pentru copiii din Basarabia

Angajaţii unei instituţii bistriţene au achizițonat printre cele mai multe cadouri pentru copilașii din Raionul Glodeni, Republica Moldova, la care va ajunge “Camionul de Crăciun ” din Bistriţa.
"Gândindu-ne ca gestul nostru e mic dar bucuria celor ce-l primesc e imensa , angajații Casei Județene de Pensii Bistrita-Nasaud, au achiziționat astazi 42 de pachete care vor bucura copiii din raionul Glodeni în Ajunul Crăciunului" ne-a declarat Sanda Alina Vişan, director executiv Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa- Năsăud.
Și dumneavoastră aveți posibilitatea ca până în 17 Ianuarie, contra sumei de 144 de lei să achizitionați un cadou pregătit de Selgros Bistrița special pentru această campanie!.
Pentru cei care vor săsusţină această campanie, mecanismul e simplu: puteți plăti unul sau mai multe cadouri la Supermarket sau puteți transfera suma de 144,82 lei pentru fiecare cadou, direct în contul Tăşuleasa Social, specificând la detaliile transferului "Cadou de Crăciun pentru Basarabia" - Asociația Tășuleasa Social, Cont IBAN: RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5