Comisarul şef Dumitru Creţa de la „Permise şi înmatriculări”, în prag de pensionare

Comisarul şef  Dumitru Creţa, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor în cadrul Instituţiei Prefectului Bistrița-Năsăud, este în prag de pensie. Foarte probabil, din luna septembrie, acesta va preda funcţia ofiţerului Teodor Gârda, cel care a mai ocupat interimar acest post.

         Dumitru Creţa  este şef la Permise din noiembrie 2012, în cariera sa fiind şef al Serviciului rutier, adjunct al şefului Poliţiei Bistriţa, dar şi în Serviciul cabinet din cadrul IPJ BN. 

Comentarii

30/08/17 10:40
Cititor

Pleaca de unde este cel mai "caldutz" in toata "politia " ( care politie, ca sunt trecuti la prefectura ca functionari publici simpli dar cu salar de ofiteri de politie ) , unde efectiv este ca si oricare "contabila " de la birou, dar ia salar baban de comisar sef ( colonel adica ... ) ?!
Io nu m-as pensiona nici daca m-ar tzapa cu musaiul... la cata "munca" face si la ce salar baban ia .
Pensia n-o sa-i mai fie la fel si peste 10 ani de zile cand o sa-i fie derizorie in raport cu salariile fostilor subordonati ... Astazi, pensia unui colonel (de armata, politie, pompieri... egal... ) de exemplu,este cat a unui plutonier major iesit la pensie in acest moment .
Asa ca stimate domnule draga... nu te prosti si stai acolo pana efectiv te "azvarlu aia afara " , nu te grabi , ca iei salarul unui ofitzer ( sef ) operativ din politia judiciara ori de ordine publica, ce prind hoti,talhari si criminali sau care dau cu bota-n cei care striga ca n-au salarii , locuri de munca si ce manca... si a carui munca nu prea "seamana" cu a dumitale ... , asa cum prea bine o stii !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5