Comisarul Creţa, noul şef de la “Permise şi înmatriculări”

Comisarul şef Dumitru Creţa a câştigat concursul organizat pentru funcţia de şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Nu mai puţin de trei bistriţeni au luptat pe acest post, vacantat în urma pensionării comisarului şef Dănilă Baciu. Astfel, la concursul organizat la Bucureşti, au participat actualul şef, ofiţerul Teodor Gârda, ofiţerul Simion Baciu şi comisarul şef Dumitru Creţa.

Dumitru Creţa a fost adjunct al şefului Poliţiei Bistriţa, dar şi şef al Serviciului Rutier, în prezent fiind cooptat în Serviciul Cabinet din cadrul IPJ BN.

Comentarii

19/11/12 15:08
erterhtrethrehrthrth

Foarte bine. Asa era firesc si normal. Domnul Creta, este ofiter de politie cu Scoala Militara de Ofiteri, are experienta judiciara in domeniu,a mai fost sef al Serviciului de Politie Rutiera... si alte functii de conducere... si nu a fost promovat cu examene tip grila ( gata facute ) la diferite facultati pe bani .
Problema este insa alta. Nu inteleg ce cauta functiile de ofiteri, la Prefectura, sau mai bine zis, de ce aceste functii nu sunt de natura civila , pentru ca absolut toti lucratorii de la aceste servicii, nu fac munca de politie a statului, activitatea lor, fiind exclusiv administrativa si functionareasca !!

21/11/12 20:58

Felicitari, Mitica! Sunt mandra de tine :)

10/01/14 17:01
gina

Sant sub subordinea ,prefecturii,permise si inmatriculari,evidenta informatizata a persoanelor(pasapoarte)iar serviciul de evidenta populatiei apartine de primaria Bistrita,un fel de militarizare a institutiilor,dar nu la vedere,oricum felicitari domnule Creta

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5