Comisia pentru verificarea stării de salubritate a localităților a amendat deja două primării!

Astazi, subprefectul județului, Atilla Decsei, a prezidat o ședință de lucru la care au participat reprezentanți de la Consiliul Județean, Garda de Mediu, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Principalele teme abordate au vizat prezentarea situațiilor consemnate pe teren de către echipele care au început deja monitorizarea UAT-urilor din județ, dar și regruparea personalului pentru saptămâna curentă.
În urma acțiunilor de verificare realizate în perioada 4-7 mai, s-au aplicat deja două amenzi, una în valoare de 5000 de lei pentru unitatea administativ-teritorială Monor și una de 15000 de lei pentru UAT-ul Dumitrița.
Activitatea de control se va desfășura în perioada 10.05-04.06.2021, iar acolo unde nu se vor respecta termenele deja stabilite pentru remedierea problemelor, se vor aplica în continuare amenzi în conformitate cu prevederile legale.
”Doar cu amenzi și cu directive clare se poate face o curățenie serioasă care, ulterior, să se și mențină în tot județul nostru. Vom continua să monitorizăm starea de salubritate a tuturor unităților administrative-teritoriale și vom pune presiuni pentru ca termenele date să fie respectate”, este mesajul transmis de către subprefectul Atilla Decsei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5