Comuna Braniştea – în imagini semnificative

Primarul din Braniştea – CORNEL SĂSĂRMAN este un om al locului. Este foarte apreciat de cetăţenii din Cireşoaia, Braniştea şi Măluţ, din rândul cărora se trage. De mai bine de opt ani este în Primărie, acolo unde a făcut şi face multe pentru comunitate. Ca viceprimar şi apoi ca şi primar al comunei, s-a implicat în derularea unor proiecte şi programe cu toată sărăcia financiară şi „boicotul politic” de care a avut parte.
În cei patru ani de când se află în fruntea comunei a realizat multe obiective. Câteva dintre acestea le prezentăm în cele ce urmează: asfaltarea unor străzi din comună şi modernizarea acestora; pavarea trotuarelor pe sute de metri. Primăria a luat o nouă înfăţişare, prin efectuarea unor lucrări de strictă necesitate. La Măluţ, Căminul Cultural a fost renovat. În Braniştea, pentru tineri şi nu numai, a fost amenajată baza sportivă, iar echipa de fotbal a fost reînscrisă în Campionatul Judeţean. În centrul comunei Braniştea a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, un spaţiu de odihnă. Şi drumurile de hotar au fost în atenţia primarului, astfel încât pomicultorii să poată ajunge, fără dificultate în plantaţiile de cireş, vişin şi meri. Şcolile din comună au fost, de asemenea, în prim planul preocupărilor, de asemenea, cultele religioase. S-a întocmit un studiu de fezabilitate pentru reţeaua de apă şi canalizare în localitatea Cireşoaia. O veste bună a primit primarul CORNEL SĂSĂRMAN, de la Bucureşti, prin declararea eligibilă a proiectului „Amenajarea cursurilor de apă necadastrate în comuna Braniştea”, proiect în valoare de 1.800.000 euro. Un alt proiect întocmit care aşteaptă doar finanţarea este construirea din temelii a unui cămin cultural în localitatea Braniştea, edificiu care se va ridica lângă magazinul Cooperaţiei. În perioada imediat următoare, ne spune primarul SĂSĂRMAN, vor începe lucrările la reţeaua de canalizare în satele Braniştea şi Măluţ, fiind vizate cele două pâraie care traversează localităţile respective. Şi alte proiecte se află pe agenda viitoare a primarului din Braniştea.
În imaginile de mai jos prezentăm câteva dintre obiectivele care au prins viaţă în perioada în care se află la conducerea primăriei actualul şi viitorul primar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]