Comuna Şanț se pregătește de sărbătoare. Vocea României şi alte nume sonore, pe Valea Someşului !

          Ca în fiecare an de când a preluat conducerea comunei de la izvor  de Someș, primarul comunei Șanț, ing. Ioan Szabo, invită toți fiii, fiicele și prietenii șănțenilor să se bucure împreună la un eveniment deosebit. Duminică, 2 septembrie, voia bună va fi la ea acasă pentru că administrația locală a  pregătit un eveniment de amploare.

          Mândria și bunăstarea șănțenilor vor fi ilustrate și de această dată prin prezența unor artiști de excepție. Astfel că, pe scenă vor urca, rând pe rând, Lavinia Goste, Elisa Hechelciuc, Cumetrii ,capul de afiș va fi Irina Rimes, dar și artiștii locali Viorica Hojda, Dănilă Filipoi, Lucreția Pomohaci, Ansamblul Folcloric Izvorul Someșului și Teatrul Nescris” Constantin Iugan”.

          Ca în fiecare an, primarul comunei, ing. IoanSzabo, ține neapărat să aducă, în premieră, în județ nume mari care concerteazăpentru prima oară în zonă. De-a lungul anilor au fost prezenți pe scenă Anna Lesko, Diana Selagea, Florin Ionaș, Lena Miclauș, Alina Eremia și multe alte nume mari ale scenei.       

          Primarul șănțean spune că şi acest an va fi unul special datorită invitaților, dar și datorită sufletului mare al gazdelor.

          Evenimentul va debuta la ora 16, şi va fi prezentat de scriitorul Menuț Maximinian, realizator emisiuni radio-tv, directorul cotidianului Răsunetul, și jurnalista Carmen Iancu, și se va încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii, iar primarul Ioan Szabo declară că se  așteaptă ca toți șănțenii să fie prezenți și să se bucure împreună la sărbătoarea comunei.