Primarul Ioan Szabo, împreună cu Consiliul Local, aduce artişti frumoşi pe Valea Someşului !

Dorian Popa, Antonia, Ţociu şi Palade, Mirela Petrean, printre invitaţii de la Zilele comunei Şanţ. Prezentatori: Menuț Maximinian și Carmen Iancu

Primarul comunei Şanţ, Ioan Szabo, din dorinţa de a aduce artişti pe placul comunităţii, la ediţia din acest an, a promovat un sondaj de opinie pe pagina de facebook a comunei. În urma analizei rezultatelor, pe 31 august, la Zilele comunei Şanţ va fi prezent îndrăgitul cântăreţ şi actor Dorian Popa, iubit de tânăra generaţie şi de asemenea, trupa bistriţeană The Boulevard Band.
Pe 1 septembrie, un alt nume de top al muzicii uşoare va fi prezent la Şanţ, este vorba de Antonia, dar şi celebrul cuplu de umorişti Romică Ţociu şi Cornel Palade, precum şi îndrăgita interpretă de muzică de petrecere, Mirela Petrean, alături de interpretul Culiţă Sterp. Nu vor lipsi artiştii din judeţ.
Prezentatori vor fi de scriitorul Menuț Maximinian, realizator emisiuni radio-tv, și jurnalista Carmen Iancu, iar evenimentul se va încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii, iar primarul Ioan Szabo declară că se așteaptă ca toți șănțenii să fie prezenți și să se bucure împreună la sărbătoarea comunei.
Elena Gheorghe, Ruby, Florin Ionaşcu Generalul, Diana Selagea, Lavinia Goste, Aurelian Preda, sunt doar câţiva din artiştii care de-a lungul anilor au fost prezenţi la Zilele comunei Şanţ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5