Primarul Ioan Szabo, împreună cu Consiliul Local, a adus artişti frumoşi pe Valea Someşului !

Mii de oameni au petrecut, aseară, cu Dorian Popa. Azi, Antonia, Ţociu şi Palade, Culiţă Sterp, Mirela Petrean, la Zilele comunei Şanţ. Prezentatori: Menuț Maximinian și Carmen Iancu

Primarul comunei Şanţ, Ioan Szabo, din dorinţa de a aduce artişti pe placul comunităţii, la ediţia din acest an, a promovat un sondaj de opinie pe pagina de facebook a comunei. În urma analizei rezultatelor, sîmbătă, la Zilele comunei Şanţ a fost prezent îndrăgitul cântăreţ şi actor Dorian Popa, iubit de tânăra generaţie. Mii de oameni din toate zonele au venit să îl vadă pe Dorian, pe care fanii îl vor vedea din toamnă în noul serial de la Antena 1, unde îl interpretează pe Mario. Sacrificiul, ce va avea premiera miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00. „John” și „Hâtz” vorbele lui Dorian Popa au răsunat pe Valea Someşului până în ceas de noapte, primarul declarându-ne că a fost cel mai mare număr de oameni de până acum la evenimentele de aici. Trupa bistriţeană The Boulevard Band a adus şi ea în faţa publicului şlagăre din repertoriul naţional şi internaţional.
Azi, un alt nume de top al muzicii uşoare va fi prezent la Şanţ, este vorba de Antonia, dar şi celebrul cuplu de umorişti Romică Ţociu şi Cornel Palade, precum şi îndrăgita interpretă de muzică de petrecere, Mirela Petrean, alături de interpretul Culiţă Sterp. Nu vor lipsi artiştii din judeţ.Petrecerea începe la ora 16.00.
Prezentatori vor fi scriitorul Menuț Maximinian, realizator emisiuni radio-tv, și jurnalista Carmen Iancu, iar evenimentul se va încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii, iar primarul Ioan Szabo declară că se așteaptă ca toți șănțenii să fie prezenți și să se bucure împreună la sărbătoarea comunei.
Elena Gheorghe, Ruby, Florin Ionaşcu Generalul, Diana Selagea, Lavinia Goste, Aurelian Preda, sunt doar câţiva din artiştii care de-a lungul anilor au fost prezenţi la Zilele comunei Şanţ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5