Moș Crăciun, întâmpinat de preşedintele Radu Moldovan. Foc de artificii şi 1000 de daruri la Şanţ. Primarul Ioan Szabo: Sărbători fericite !

Sărbătoare mare în comuna Şanţ, unde Moş Crăciun a adus, cu sprijinul primarului Ioan Szabo, peste 1000 de daruri pentru elevii şcolii din comună, dar şi pentru cei plecaţi la licee. Nu au fost uitaţi nici bătrânii comunei, cu toţii bucurându-se de darurile primite.
Evenimentul a avut loc în cadrul tradiţionalei sărbători de Crăciun, la care primarul a avut ca invitaţi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, vicepreşedintele Alexandru Pugna şi senatorul Ioan Deneş.
Programul de sărbători a cuprins colinde aduse de grupurile coordonate de părintele Vasile Ureche şi prof. Dănuţ Filipoi, alături de solistele comunei- Viorica Hojda, Lucreţia Pomohaci.
Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii ce a adus lumina pe bolta comunei. Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, a spus, după eveniment: „Moș Crăciun a ajuns la Șanț! Aici, în mijlocul unor prieteni, am avut bucuria să îl întâmpin pe Moș Crăciun, care a venit cu daruri pentru 1.000 de copilași din comună! Vreau să îl felicit pe un om și un prieten drag, primarul comunei Șanț, Ioan Szabo, pentru că îi pasă de fiecare dintre cetățenii comunei care o conduce! Prin tot ce face, aduce bucurie și speranță pe chipurile oamenilor! Felicitări Ioan Szabo, felicitări dragi șănțeni și sărbători binecuvântate alături de cei dragi”.
„În fiecare an încercăm să fim aproape de locuitorii comunei ajutându-l pe Moş să ajungă cu daruri pentru aceştia. După un an de muncă, considerăm că este bine să avem câteva clipe de sărbătoare împreună, urându-le sărbători fericite şi mulţumindu-le că de-a lungul întregului an au fost alături de noi, iar noi, prin proiectele noastre, am încercat să fim în folosul comunităţii”, ne-a declarat primarul Ioan Szabo.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5