Comuna Şanţ se pregăteşte de sărbătoare

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru toţi creştinii. Aşa că primarul comunei Şanţ, ing Ioan Szabo, cu sprijinul Consiliului Local a pregătit comuna pentru Naşterea Mântuitorului. Lumini feerice se aprind seară de seară pentru a ne pregăti parcă să întâmpinăm mai buni, mai veseli şi mai luminaţi naşterea celui care aduce bucurie. Sărbătorile de iarnă sunt mai mult decât mese îmbelşugate şi brad împodobit, ele sunt sărbători ale bucuriei, ale mântuirii şi a primirii veştii bune că IISUS Hristos este veşnic viu, mereu printre noi şi tot timpul găsim un sprijin şi o alinare în EL, a spus Ioan Szabo.

            Pe lângă iluminatul de poveste, edilul a schimbat şi modul de decorare a întregii reţele de iluminat public, astfel că vechile becuri au fost înlocuite cu un sistem LED mult mai puternic dar şi mai economic.

            Acestea fiind deja gata, şănţenii aşteaptă cu sufletul la gură venirea moşului cel darnic, lucru care se va întâmpla în seara zilei de 17 decembrie când toţi copiii din comună sunt aşteptaţi la sărbătoarea anuală  „Uite, vine Moş Crăciun!”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5