Ioan Szabo: Bugetul comunei Şanţ este axat 100% pe dezvoltare. În acest an, toată comuna va fi asfaltată

Una dintre localităţile care în ultimii ani au cunoscut o dezvoltare accelerată, comuna Șanț, se pregătește ca în acest an să aibă toate drumurile asfaltate pentru ca cetățenii să beneficieze de condiții cu adevărat europene.

         Chiar dacă localitatea se află la capătul județului, primarul Ioan Szabo demonstrează că de fapt această comunitate poate să fie un exemplu de dezvoltare și de absorție de fonduri europene și guvernamentale. După o stagnare de mai mulțui ani, odată cu preluarea frâielor de către actuala echipă, lucrurile au început să se miște în ritm accelerat, iar fondurile, nu puține, e drept, să fie folosite chiar în interesul comunității.  Astfel că în aceest moment 100% din populația care se află în zone accesibile are parte de apă și canalizare. De asemenea, bugetul din acest an, adică 259 de miliarde de lei vechi, este axat pe dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere.

„În acest an, cu ajutorul lui Dumnezeu, 100% din comună urmează să fie asfaltată, deoarece vor demara două proiecte majore de asfaltare. E vorba de un proiect care include15 kilometri de drumuri comunale, iar celălalt vizează asfaltarea a 21 de kilometri de drumuri forestiere și pietruirea a încă 4 kilometri. De asemenea, urmează să construim, în acest an, două poduri peste Someș în valoare de 1,5 milioane de lei”, declară primul gospodar al comunei ing. Ioan Szabo.

         Una dintre principalele preocupări ale edilului de la izvor de Someș este confortul concetățeniilor săi, oameni pe care îi iubește sincer și ale căror dorințe le pue pe primul loc, așa că începând cu data de 23 aprilie șănțenii se vor putea bucura de peste 5300 de metri cubi de lemn de foc dar și de lemn de molid pentru construcții.

         Ioan Szabo se declară mulțumit de modul în care echipa pe care o conduce își face datoria față de cetățenii comunei și le promite că indiferent de greutățiile întâmpinate va fi mereu alături de șanțenii lui dragi și ca va face tot ceea ce îi stă în putere petru ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, oamenii să fie mândri că sunt șănțeni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5