Comuna Teaca a trecut la judeţul Mureş !

Jurnaliştii de la televiziunile din Capitală vorbesc frecvent despre judeţul Bistriţa sau municipiul Bistriţa-Năsăud. Se întâmplă destul de des acest lucru însă până acum niciunul dintre ei nu a plasat comuna Teaca în judeţul Mureş. S-a întâmplat duminică, în cadrul uneia dintre cele mai vizionate emisiuni ale Televiziunii Naţionale, „Viaţa satului”. Om vorbi de realizatori profesionişti însă echipa lor ar trebui să aibă minime cunoştinţe de geografie. Este revoltător să vezi afişat pe burtiera ecranului faptul că Damian Muntean este primar în comuna Teaca, judeţul Mureş, Eckehardt Zaig, Borsos Laszlo sunt viticultori tot în Teaca de Mureş, iar Bettina Buican şi Cristina Carazan sunt oenologi în aceeaşi comună Teaca din judeţul Mureş.
Toată frumuseţea reportajului şi a oamenilor care fac lucrări frumoase la Crama Teaca, unde se produce vinul „Valea Ascunsă”, la Crama Zaig sau a familiei Laszlo a fost umbrită prin lipsa de minimă documentare a colegilor ce au realizat acest film.
Felicitări viticultorilor din Teaca pentru tot ceea ce fac, iar pe realizatorii de emisiuni îi rugăm să nu mute, deocamdată, această comună în alt judeţ.

Comentarii

05/02/19 10:20
Archiudean florentin

no amu trebe' iertati ca o facut reportaj fain!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5