Comunele din judeţ unde PSD a obţinut un scor zdrobitor la europarlamentare

Deşi la nivel judeţean, în urma numărării voturilor PNL a avut un scor de 38,28%, PSD 23,69%, iar Alianţa 2020 USR PLUS 15,02%, au fost localităţi în care PSD a avut un scor zdrobitor. Dacă la Bistriţa, Beclean şi Năsăud PNL a fost înaintea PSD-ului, deşi sunt conduse de primari PSD, situaţia stă cu totul altfel la Căianu Mic, unde comunitatea a votat în proporţie de 67% PSD, demonstrând că este unită în jurul proiectelor realizate de primarul Paul Ştir, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean – Radu Moldovan, şi al Guvernului României. Aici PNL a avut 20,59%, iar USR PLUS 3,57%. " Prieteni dragi, în data de 26 mai, comuna Căianu Mic a demonstrat încă o dată că este cea mai unită comunitate din județul Bistrița-Năsăud și vă mulțumim că v-ați exercitat acest drept civic într-un număr atât de mare! Apreciem faptul că v-ați manifestat votul în semn de respect față de proiectele de dezvoltare implementate sau aflate în curs de implementare la nivelul comunei Căianu Mic și a județului nostru! De asemenea, respectăm opțiunea de vot a fiecăruia dintre dumneavoastră pentru că, într-un stat democratic, noi toți avem dreptul să ne exprimăm liber, cu decență și respect unii față de ceilalți! Continuăm dezvoltarea comunei Căianu Mic și a județului Bistrița-Năsăud! Vă mulțumim și vă îmbrățisăm cu drag! Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România! Suntem o comunitate unită, o comunitate puternică, o comunitate care reușește " a declarat primarul Paul Stir.
Tot peste 50% a obţinut PSD şi în comuna Şanţ, condusă de edilul Ioan Szabo, adică 53,17%, fiind urmat de PNL cu 29,48% şi USR PLUS 5,45%.
În top trei se află şi comuna Zagra, condusă de primarul Dumitru Buşcoi, unde PSD a avut 52,70%, PNL 33,83% şi USR PLUS 5.45%.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5