Concert caritabil cu maestrul Dumitru Fărcaş, la Maieru

În seara zilei de duminică, zi în care la Sfânta Liturghie s-a citit textul evanghelic ce prezintă Pilda Samarineanului Milostiv, la Maieru a avut loc un concert caritabil, susținut de maestrul Dumitru Fărcaş, alături de părintele Doru Gheaja de la Alba Iulia şi de Mihai şi Gavril Vârva, de la Cluj-Napoca.

Evenimentul, organizat de Parohia Ortodoxă Maieru, în parteneriat cu Primăria Comunei Maieru, a avut ca scop colectarea de fonduri pentru ajutorarea unui copilaș de numai opt luni, din localitate, care are nevoie urgentă de mai multe intervenții chirurgicale.

La eveniment a participat şi protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu, care a felicitat inițiativa preotului paroh Dan Cismaş şi a primarului Vasile Borş de a organiza astfel de manifestări.

„Am trăit o seară în care emoţiile au fost la cele mai înalte cote. Să dea Dumnezeu ca bucuria adusă în inimile noastre de către părinţii Doru Gheaja şi Gavril Varva, de maestrul Dumitru Fărcaş să se înveşnicească şi să nu ne părăsească niciodată. Vă mulţumim, dragi măiereni, că prin generozitatea dumneavoastră s-a reuşit strângerea sumei de 12.665 lei, care va fi de mare folos familiei lui Dragoş. Dumnezeu să vă răsplătească tuturor!”, a transmis preotul Dan Cismaş. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5