Concert extraordinar la Năsăud: Și totuși există iubire ...un remember CENACLUL FLACĂRA !

Andrei Păunescu, Magda Puskaș, Vasile Mardare și în deschiderea concertului Grupul năsăudean de folk „Zori de Zi”, Sorin Găzdac și Gheorghe Ani, dar și un recital de poezie din opera poetului, susținut de Ionuț Nistor, aceasta este invitația, la un spectacol de suflet, adresată năsăudenilor în memoriam poetului Adrian Păunescu.
„Un spectacol de suflet, un remember pe care orașul îl merita de mult...Concert din seria ''Remember Cenaclul Flacăra'' în data de 9 noiembrie, ora 19.00, la Casa de Cultură ''Liviu Rebreanu'' din Năsăud.
Haideți cu toții să îl comemorăm pe marele poet Adrian Păunescu, la 6 ani de la trecerea sa în neființă! Un regal de muzică folk, poezie și, mai ales, amintiri...
''Şi totuşi există iubire
Şi totuşi există blestem
Dau lumii, dau lumii de ştire
Iubesc, am curaj şi mă tem.'' ....Acesta a fost îndemnul Managerului Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud pentru toți iubitorii de muzică folk.
Biletele se pot procura de la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud, zilnic, între orele 10.00 - 17.00. Prețul unui bilet întreg este 15 lei, iar cu reducere (pentru elevi, studenți și pensionari) 7 lei. Organizatorii evenimnetului sunt: Primăria și Consiliul Local al Orașului Năsăud și Casa de Cultură ''Liviu Rebreanu''.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5