Concurs pentru directori la Direcţia de Sănătate Publică

Se zguduie fotoliile şefilor de la Direcţia de Sănătate Publică. În octombrie se organizează un concurs pentru funcţiile de director executiv şi de directori adjuncţi.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a anunţat că luna octombrie e luna concursurilor în Direcţiile de Sănătate Publică. Judeţul Bistriţa-Năsăud este programat pentru 11 şi 13 octombrie, posturile vizate fiind cele de director executiv, director executiv adjunct Sănătate Publică şi Programe - post ocupat până acum de doctorul Doina Petri şi director executiv adjunct Financiar - Contabil – funcţie deţinută de economistul Mircea Raţiu.

În prezent, în fruntea instituţiei este doctorul Anca Andriţoiu.

Concursul va avea o probă scrisă şi un interviu, iar cei care vor o funcţie de conducere în DSP trebuie să fie licenţiaţi, cu studii de lungă durată, să aibă vechime în specialitatea respectivă şi să cunoască, la nivel avansat nu doar o limbă străină, ci şi tainele calculatorului. La acestea se adaugă gradul de medic primar pentru cei care vizează funcţia de director adjunct în Sănătate Publică.

Prima probă la care vor participa concurenţii va fi proba scrisă care va fi dată în ziua de 11 octombrie, la ora 10.00, iar peste două zile, pe 13 octombrie, doritorii ce aspiră la această funcţie vor avea interviul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5