Concursul național "Vreau să fiu ca Iuliu Maniu": Diana Gordon, locul 1! Daniela Sfrângeu, locul 3!

Finala pe ţară a concursului „Vreau să fiu ca Iuliu Maniu” a avut loc, la finele săptămânii, în sala de conferinţe a Muzeului "Iuliu Maniu" de la Bădăcin. Concursul a fost iniţiat la nivel naţional încă de anul trecut, când s-au marcat 150 de la naştere şi 70 de ani de la trecerea în eternitate a marelui martir Iuliu Maniu.
Elevii din Bistrița-Marele au obținut premiul I, premiul al III-lea și șase mențiuni. Felicitări elevilor, profesorilor, în special celor doi care i-au însoțit și îndrumat, Dănuț Archiudean și Alexandru Deneș, a transmis președintele Asociației Taloșiu, ing.ec. Mircea Taloș.
𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐈: Diana Gordon, Liceul Teoretic ,,Radu Petrescu” Prundu Bârgăului
𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈-𝐥𝐞𝐚: Daniel Tomozei , Colegiul Național ,,Emil Botta”-Adjud
𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈𝐈-𝐥𝐞𝐚: Daniela Sfrângeu , Liceul Teoretic ,,Solomon Haliță”-Sângeorz Băi
Juriul i-a avut în componență pe Pr. Cristian Borz, Asociația Casa Memorială ,, Iuliu Maniu" - președinte; dr. Marin Pop, istoric, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău; dr. Ana-Maria Borz, muzeograf, Casa Memorială ,,Iuliu Maniu"; Ionel-Cristinel Puha, Liceul Tehnologic ,,Ioan Nistor" Vicovu de Sus; Avram Ionel Adrian, Profesor la Colegiul National Emil Botta, Adjud și ⁠Dănuț Archiudean, ISJ Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5