Consiliul Judeţean va aproba liniile de gardă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Consiliul Judeţean va aproba liniile de gardă la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, finanţarea fiind asigurată de  către unitatea spitalicească prin încadrarea în bugetul de venituri şi cheltuieli alocat. Hotărârea va intră în vigoare cu data de 1 aprilie 2018.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă  Bistriţa a solicitat Consiliului Județean Bistrița-Năsăud aprobarea liniilor de gardă în următoarea structură, şi anume  12 linii de gardă în specialități clinice dintr-un total de 14 linii;  o linie de gardă în specialitatea paraclinică-medicină de laborator şi 3 linii de gardă în specialitatea medicină de urgență, adică Medicină de urgență, Medicină de urgență profil pediatrie şi Radiologie și imagistică medicală-UPU-SMURD. În ceea ce priveşte cele 12 linii de gardă pe specialităţi, este vorba despre Cardiologie, Neurologie, Medicină internă, Chirurgie generală, Pediatrie, Neonatologie, Ortopedie și traumatologie, ATI, Pneumologie, Boli infecțioase,  Obstretică-ginecologie şi Psihiatrie.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa funcționează cu structura organizatorică aprobată prin  Ordinul ministrului sănătății nr.490/2010, cu un total de 1048 de paturi din care 38 paturi spitalizare de zi, 13 paturi UPU-SMURD și 997 paturi de spitalizare continuă în secțiile și compartimentele de specialitate, cu Ambulatoriul integrat și alte structuri existente la nivelul spitalului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5