Contrabandă cu ţigări şi cafea la Beclean

Poliţiştii au confiscat, săptămâna trecută, 1647 pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina şi 76 cutii de cafea, pentru nerespectarea normelor legale, informază Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigarea Fraudelor, Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Ordine Publică , Poliţia Beclean, Secţia 4 de Poliţie Rurală Beclean şi Secţia 5 de Poliţie Rurală Petru Rareş au efectuat un număr de 9 percheziţii domiciliare pe raza de competenţă a Poliţiei Oraş Beclean. „Astfel au fost identificate cinci persoane suspecte care sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate și evaziune fiscală, prejudiciul estimat adus bugetului consolidat al statului fiind de aproximativ 15.000 lei”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Faţă de trei pesoane s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă de Poliţia Oraş Beclean pentru stabilirea tuturor participanţilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5