O femeie din Leşu, reţinută pentru contrabandă cu ţigări

              Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în continuarea cercetărilor într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, au efectuat joi trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Leşu, la locuinţele a trei persoane, cu vârste curpinse între 32 şi 52 de ani, bănuite de contrabandă cu ţigarete.

               „În urma percheziţiilor efectuate au fost depistate 28.760 de ţigarete, fără documente legale de provenienţă şi despre care existau indicii că ar fi fost introduse în România prin alte locuri decât cele supuse controlului vamal, a căror valoare de piaţă este estimată la aproximativ 21.570 de lei. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În fapt, cei trei suspecţi sunt bănuiţi că în cursul anului 2015 ar fi achiziţionat, deţinut şi comercializat ţigarete de contrabandă, supuse marcării, în afara antrepozitului fiscal, fără documente legale de provenienţă”, se arată în comunicatul IPJ BN.

    Faţă de o femeie, în vârstă de 43 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5