COPII INJURATI SI AMENINTATI CU PETARDE SAU FLORIN CATINEAN HALOSTA VS COPII SI CATEI

23 martie 2012, orele 19. Bistrita, scuarul format intre Intrarea Toporasului si b-dul Independentei, langa Kaufland

In Bistrita zilelor noastre, la ceas de seara, intr-un scuar de blocuri, intr-o liniste patriarhala, strabatuta doar, de un claxon ratacit, sau o sirena a salvarii, vasnicul cavaler medieval, cu numele, se pare, de Florin Catinean Halosta, racneste vajnic si injura, de mama, evident, o ceata de copii, veniti sa apere catelusa blocului si cei trei pui de o luna…
Uitasem sa va spun, dar, aceasta atitudine, impregnata de injuraturi, facute cu spume la gura, erau insotite de atitudinea amenintatoare, conferita de o petarda aprinsa, tinuta in mana….
- O arunc spre voi ! urla in gura mare repezindu-se spre copii…
Copiii, panicati, au sunat imediat parintii…Am ajuns si eu, in fuga mare, sa vad ce se intamplase….
Copiii erau speriati… unii plangeau, iar parintii veniti in fuga, asistau la spectacolul jalnic al acestui individ….si eram chemati si noi, in ring…ringul Halosta….unul dintre parinti a fugit dupa el, dar, a intrat in scara, ascunzandu-se si incuind usa blocului….
Am asteptat, stiind ca, va iesi din nou. Atunci cand, s-a vazut fotografiat de noi, a prezentat variante imbunatatite de injuraturi, acompaniat fiind, de un vecin de la parter…se vad amandoi in poza, chiar daca, sunt, mai de departe facute…sigur ii veti recunoaste, atunci cand vor iesi pe strada…
Copiii sigur ii vor tine minte….
Mirarea noastra a parintilor vine din faptul ca, aceasta catelusa, Sosetica, e de multi ani, acolo, la bloc, in acelasi loc, adica o groapa sapata in pamant, ingrijita de noi toti.. Asa am ajutat-o sa depaseasca iarna cu frig si troiene….
Trei catelusi au reusit, doar sa supravetuiasca si sunt
pe cale sa fie omorati de acest monstru, cu fata de om, care, din pacate, ne e vecin…

SEMNEAZA,
UN GRUP DE PARINTI INGRIJORATI DE SOARTA COPIILOR SI A CATEILOR
SI, CARE SE INTREABA: CE SA FACEM?
SA NE TINEM COPIII IN CASA, SA OMORAM CATEII?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5