CORALA ANDREI MUREŞANU INVITATĂ LA COŞNA

În prima duminică a lunii decembrie 2011, Corala Andrei Mureşanu a răspuns invitaţiei preoţilor Dănilă Iulian şi Dănilă Claudiu, precum şi a credincioşilor din com. Coşna, participând la liturghie la Biserica Pogorârea Duhului Sfânt şi la festivităţile desfăşurate la Căminul Cultural din localitate.

La înalte exigenţe, Corala a dat răspunsurile la Sf. Liturghie, iar la finalul acesteia a susţinut un microconcert credincioşilor care au umplut până la refuz biserica.

V-am aşteptat cu drag să ne fiţi oaspeţi şi vă mulţumim pentru modul special în care ne-ati răscolit sufletele azi... a adăugat părintele Iulian Dănilă la finalul cuvântului de învăţătură.

Partea a doua a activităţilor s-a desfăşurat la Căminul Cultural pregătit de sărbătoare cu artişti în frumoase costume populare bucovinene, a invitaţilor şi a unui public numeros.

Corala a deschis festivităţile, susţinănd un frumos concert de colinde în maniera-i cunoscută, primind numeroase aplauze, flori şi o preţioasă diplomă din partea organizatorilor.

Nu au lipsit nici cuvintele de mulţumire şi de apreciere pentru modul în care s-au interpretat colindele din repertoriul intern, naţional şi internaţional:

Mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce ati făcut pentru noi azi şi d-voastră d-le părinte prof. Cornel Pop pentru modul extraordinar in care aţi pregătit acest cor şi dorim ca talentul să vă însoţească pretutindeni..., vă invităm să ne fiţi mereu dragi oaspeţi – a mai adăugat în final părintele Dănilă. Agapa creştinească ce a încheiat seria de activităţi, a fost presărată cu cântarea de colinde şi încântarea tuturor pentru întâlnire.

Ştefan Pop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5