Crăciun Special la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița

    Crăciunul nu este o perioadă sau un sezon, ci este o adevărată stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi bunătate și compasiune. Cele mai așteptate sărbători sunt cele de iarnă, iar dintre acestea, Crăciunul este sărbătoarea cea mai dorită. La orice vârstă sărbătoarea Crăciunului este percepută ca o sărbătoare a bucuriei care face să înflorească în sufletele noastre bunătatea, frumusețea, toleranța, credința, speranța, tot ce are omul mai nobil.
    La inițiativa doamnei bibliotecar Raluca Serețan, coordonatorul proiectului ”Crăciun Special”, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița s-a organizat un concert cu elevii instituției, cât și elevii Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița, aceștia fiind parteneri în cadrul proiectului.
    Spectacolul a cuprins recitare de poezii, colinde și momente autentice de folclor. Partenerii proiectului, coordonați de doamna profesor Izabela Miron, au fost micii elevi ai claselor a II-a, învățătoare Diana Breșfelean, elevii clasei a III-a, învățătoare Elena Rusu, și o parte din Ansamblul de Muzică Tradițională, profesor coordonator Cristina Bălan.
     Crăciunul e aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă. Pentru că toți se gândesc cu mare drag la cadourile de Crăciun, doamna bibliotecar Raluca Serețan a reușit să-l aducă la spectacol și pe Moș Crăciun, încărcat cu daruri.
    Implicarea și colaborarea celor două instituții școlare a făcut ca evenimentul să fie un real succes. Pe bună dreptate se spune că, dacă spiritul Crăciunului ar ține tot anul, am putea să trăim cu toții într-o lume mult mai bună, motiv pentru care atunci când există pasiune, dedicare și implicare orice dorință devine o realitate frumoasă.

    Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița vă urează ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletele de bucurie, încredere, speranţă şi iubire.
 

 

 

Comentarii

12/12/22 21:38
Ana Niculina Dranca

Felicitări din suflet tuturor!Stiu ca sunteti o mâna de Oameni cu suflet de aur care fac tot posibilul ca acesti copii sa simtă normalul.SARBATORI BINECUVÂNTATE ALĂTURI DE CEI DRAGI TUTUROR! O mamă binecuvântata

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5