Joc și culoare în lumea copiilor la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița

Zilele acestea călduroase aduc în inimile copiilor ecourile vacanței ce se apropie cu zâmbet scăldat în parfumul florilor și freamătul lin al adierilor de vânt.

Proiectul „Joc și culoare în lumea copiilor” s-a născut dintr-un suflet de copil. Elevul Flavius Stocia de la Asociația Benita a fost promotorul înființării proiectului. Cei care au făcut ca visul să devină realitate și să se concretizeze în activități ludice și de socializare sunt coordonatorii proiectului: Ligia Bode, director și asistent social la Asociația de Ajutorare a Copiilor Benita și informatician Emanuela Boldorea de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița, alături de echipa proiectului: prof. Flavia-Corina Precub și bibliotecar Raluca Serețan tot de la C.Ș.E.I. Nr 2 Bistrița.

Elevii de la Asociația Benita au desfășurat împreună cu elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița jocuri în aer liber și diverse activități outdoor, care au dus la creșterea interacțunii sociale și a stării de bine, legându-se noi prietenii.

Etapa de evaluare a proiectului vizează conceperea unei broșuri “Jocurile copilăriei”, care va fi pusă gratuit la dispoziția cadrelor didactice interesate.

O lume întreagă încape în zâmbetul și puritatea vârstei copilăriei!

 

Articol scris de prof. Mureșan Iulia 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5