Crina Moldovan a devenit doamna Boncea!

sursa: facebook

Jurnalisa Crina Moldovan a devenit doamna Boncea!
În urmă cu ceva timp, când au venit verighetele, Crina posta pe facebook: "Deci nu vreau sa le laud pt ca sunt ale noastre, dar dintre toate cataloagele si modelele ce ne-au fost prezentate sunt cele mai finute si dragute ...sa le vedeti in realitate cum arata.... enervant de bine. Ne bucuram de ele ca niste copilasi ce tocmai au primit jucaria mult dorita".
Despre persoana iubită, Crina spune: "Sper ca viitorul meu sot sa fie un sot si un tata dupa inima lui Dumnezeu de la inceput pina la sfirsit".
Cununia a avut loc în comuna Bistrița-Bârgăului, petrecerea fiind, în cadru restrâns, la Complaxul Fischerman's în Colibița. Atmosfera minunată de pe pontonul vilei Fischerman's este surprinsă şi în fotografiile postate de miri pe facebook. Ţinutele alese de miri au fost de vară, astfel încât să se simtă bine în ele.
Crina îşi doreşte doi copii: "Sa vedem ce are in plan bunul Dumnezeu, noi ne dorim 2 copilasi si evident sa le facem si binecuvintarea crestineasca intr-un loc aparte"
Cotodianul Răsunetul le doreşte tot binele din lume şi casă de piatră!

Comentarii

02/08/14 11:21
parinti fericiti

Dumnezeu asculta dorintele inimii noastre ! A ascultat si dorinta noastra de a aveam 2 copilasi si ne-a daruit 2 fetite gemene pe care le asteptam cu toata dragostea undeva prin septembrie , asta daca "printelesele lui tati ", nu ne rezerva surpriza de a veni mai repede :)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5