Crina Moldovan aşteaptă nunta! Azi au venit verighetele !

Jurnalisa Crina Moldovan este fericită! Astăzi a primit verigheta, pe care o putem admira şi noi prin pozele postate pe facebook
"Odata cu noi au ajuns si verighetele...la fix dupa cele 2 operatii. Ce spuneti de aceasta sincronizare?" spune Crina pe facebook.
Într-adevăr Crina a trecut luni prin clipe grele, prin două operaţii după cum ea însăşi declara înainte de a ajunge la bisturiu: "Dragii mei pe mine m-au internat in dimineata aceasta la chirurgie 1 in Cluj pt operatie .Pâna in prezent mi s-au facut analizele si mi s-a desenat pe corp traiectoria bisturiului dar nu stiu exact la ce ora ma opereaza ce stiu insa e ca speranta in bunatatea si dragostea fara margini a lui Dumnezeu ma tine ! Deocamdata sunt foarte linistita. Viitorul meu sot nu cred ca e la fel de linisti. Rugati-va pt mine. Dumnezeu sa va binecuvinteze!" Lucrurile au mers bine, după-masa, tot ea scriind: "Slava lui Dumnezeu traiesc! Am iesit din operatie. S per sa fie totul bine si sa ma vindec cit mai repede. Va multumesc din suflet pt rugaciuni si incurajari".
După un început de săptămână cu probleme de sănătate, iată că a venit şi vremea bucuriei. Despre verighete Crina declară: "Deci nu vreau sa le laud pt ca sunt ale noastre, dar dintre toate cataloagele si modelele ce ne-au fost prezentate sunt cele mai finute si dragute ...sa le vedeti in realitate cum arata.... enervant de bine. Ne bucuram de ele ca niste copilasi ce tocmai au primit jucaria mult dorita".
Despre persoana iubită, Crina spune: "Sper ca viitorul meu sot sa fie un sot si un tata dupa inima lui Dumnezeu de la inceput pina la sfirsit".
Cotodianul Răsunetul le doreşte tot binele din lume şi aşteptăm să jucăm la petrecere!

Comentarii

20/06/13 21:44
silasi gratiana

multa sanatate de la bunu dumnezeu.multa fericireeeeeeeeee

02/07/13 11:04
crina moldovan

multumim pt gindurile frumoase.Dumnezeu sa va binecuvinteze

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5