Cristian Niculae: Felicitări elevilor şi cadrelor didactice de la Liceul "Solomon Haliţă" Sângeorz-Băi, implicaţi în campania națională ”Curățăm România!”

Campania națională ”Curățăm România” - Vrem o țară fără deșeuri abandonate s-a desfășurat și la Sîngeorz-Băi printr-un parteneriat între A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și voluntarii cu inimile mari de la Liceul Teoretic ”Solomon Haliță” din Sângeorz-Băi!

Provocarea lansată în acest an de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud – "Haideți să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!" – a fost acceptată și transformată în fapte de elevii voluntari ai Liceului Teoretic ”Solomon Haliță” din Sângeorz-Băi. Sub coordonarea profesorului Florin Hodoroga, 45 de elevi s-au implicat exemplar într-o acțiune de ecologizare pe Valea Ștezei din Sângeorz-Băi, una dintre zonele cu probleme în ceea ce privește curățenia mediului ambiant. Alături de noi a participat și voluntarul de mediu Claudiu Ivanciuc - membru S.O.S Valea Someșului căruia îi mulțumim pentru implicarea sa in păstrarea curățeniei din această frumoasă zonă.

Alături de echipa A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud acești tineri minunați au adunat sute de kilograme de deșeuri abandonate pe părăul din zona Valea Șteaza și ne-au arătat că viitorul nostru depinde de implicarea fiecăruia dintre noi. Optimiști, plini de încredere, harnici și responsabili, elevii voluntari au colectat separat deșeurile abandonate și le-au depus în sacii aferenți fiecărei fracții – plasticul și metalul în sacii galbeni, sticla în sacii verzi, iar deșeurile reziduale în sacii negri.

Felicitări tuturor elevilor voluntari care s-au implicat în această acțiune și felicitări cadrelor didactice care se preocupă de protejarea mediului înconjurător și oferă educație ecologică în cadrul orelor de curs. Implicarea lor în acest fel de proiecte va schimba lumea în bine și ne dorim ca exemplul lor să fie urmat de un număr cât mai mare de persoane din comunitățile județului nostru.

Acceptă și tu provocarea noastră și hai să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5